Betrouwbare ontstoppingsmonteur nodig?

23 januari 2020

Tijdens het tv-programma ‘Opgelicht’ werd Nederland opgeschrikt met malafide ontstoppingsmonteurs. Daarbij werden er ook nog eens torenhoge kosten in rekening gebracht en geen service verleend.

Rioolservice Direct staat gelukkig in de regio bekend als betrouwbaar en wil je graag (mede met dank aan de consumentenbond) wijzen op de volgende tips:

  • Wij zijn klein en lokaal werkzaam;
  • Via Google zijn er geen klachten over onze service;
  • Wij bieden kwaliteit en verstoppingen verhelpen we graag: neem telefonisch, via 085 822 30 68 contact met ons op en informeer naar onze prijs. Wij geven een duidelijke prijsindicatie!
  • Wil je snel weten waar je aan toe bent? Wij zijn klein en lokaal in de regio aanwezig (en verschijnen inderdaad niet bovenaan op Google) Zie tips van Consumentenbond:  https://www.consumentenbond.nl/verbouwen-en-klussen/pas-op-voor-louche-loodgieters
  • Wij zijn géén zogenaamd leadbedrijf. Dit zijn bedrijven die de klus doorverkopen aan andere partijen en hier (hoge) bemiddelingskosten voor berekenen.
    U heeft rechtstreeks contact met ons en betaald daardoor geen bemiddelingskosten.

Uitzending terugkijken?
Wil je uitzending terugkijken? Dat kan! Pak er maar wat lekkers bij en onthoud goed: Rioolservice staat wel Direct, vakkundig en betrouwbaar voor je klaar. Neem een kijkje: https://youtu.be/yqtIFr56yM0

Word je liever op een later tijdstip teruggebeld?
Vul dan vrijblijvend het contactformulier in, via https://rioolservice-direct.nl/contact.

Terug naar overzicht