De oplossing bij al uw verstoppingen

Detectie van verstoppingen, ontstopping, reparatie en inspectie van rioleringen zijn de specialiteiten van Rioolservice Direct. Storingen en verstopping in de riolering van particulieren en bedrijven sporen wij snel op en worden vakkundig verholpen. Tevens beschikken wij over een gps inmeetstation en meten de riolering digitaal in ten behoeve van de revisie.

Rioolservice Direct staat altijd voor u klaar!

Rioolverstopping

Is uw riool verstopt? Dit komt altijd ongelegen en wij begrijpen dat u dit zo spoedig mogelijk opgelost wilt hebben. Bij ons bent u aan het juiste adres.

Meer over rioolverstopping

Stankoverlast

Bij nare geuren in woning of bedrijfspand, gaat het vaak om een verstopte leiding. Maar een lekkage bij een afvoer, problemen met uw rioolontluchting of zelfs een verzakte of gescheurde rioolbuis kan ook de boosdoener zijn.

Meer over stankoverlast

Afvoer verstopt

Als het afvalwater niet of slecht wegloopt, heeft u een verstopping in uw riool of afvoer en zal de afvoer moeten worden ontstopt. Wij doen dit graag voor u.

Meer over afvoerverstopping

Preventie en reiniging

Door regelmatig het riool te controleren en preventieve reiniging uit te voeren, voorkomt u verstoppingen en allerlei (kostbare) reparatiewerkzaamheden.

Meer over preventief onderhoud

Beheer en onderhoud

Rioolservice Direct kan het periodiek onderhoud aan uw afvoeren en rioleringssystemen verzorgen. Hiermee worden verstoppingen en onnodige reparatiekosten voorkomen.

Meer over beheer